Vi har haft en hundkvinna (kvinna, två hundar, genuint hundintresse) på middag. Det var speciellt. Det var inte speciellt tråkigt eller så. Bara speciellt. Jag förstår inte riktigt hundnördande. Trots att jag gillar insnöningsgrejen hårt så är hundnörderiet nog det mest speciella jag har stött på. Hade det varit okej så hade jag nog suttit med halvöppen mun och stirrat hela kvällen. Det är bara en annan värld och jag tror på något sätt att hundnördarna kommer från en annan planet. Pluto kanske?

Sedan mina två par favoritsommarskor förpassades till soporna och mina gamla converse blev seriöst misshandlade så har jag blivit lite misstänksam mot den lilla hunden. Idag har mina nya skor blivit insmorda med tabasco och mina nuvarande converse också. Det hoppas jag kommer att hålla den lilla illern borta.

Nu kom frun hem. Till min genuina förvåning talar hon nu om hunden i telefon. Hon fortsätter att förvåna. Jag kan bara inte förstå hur rolig ett sällskapsdjur kan vara att prata om. Timme, efter timme, efter timme…

Annonser