Det finns så många konstiga sökningar. Oroväckande många verkar leda till min blogg. Vad sägs om sökningen ”kissnödig sjuksköterska” eller ”sjuksköterska stora bröst”? Mest av allt är jag fortfarande väldigt nöjd med att jag lärt mig att stava till min yrkestitel. Det är inte illa alls. Sjuksköterska är knepigt och jag stavar som en kratta, minst sagt. Tyvärr kunde jag inte ge så mycket svar i bloggen om vad man ska göra om man som sjuksköterska blir kissnödig. Skulle den frågande återkomma, så är det nog ändå så att det bästa är att gå nykissad till jobbet, och inte dricka någonting där. Man kan ju också välja ett lökigt jobb där man har tid att gå och kissa stup i kvarten, men vem vill ha det?

Det är morgon och helg. Självklart var Snöret vaken redan klockan sex. Självklart har frun jobbat natt och vi ska vara tysta. Jag hatar mornar när jag måste gå upp. Nu är klockan kvart i nio. Tiden går så långsamt. Försöka få barnen att vara nog tysta för att L ska kunna sova, dricka kaffe, vänta på att mormodern ska vakna. Jag hatar helgmornar. Massor.

Snöret sjunger Asta Kask, alldeles för högt, Dottern gnäller. Hon vill inte åka till mormor, hon vill leka med en kompis. Snöret vill bara vara högljudd. Mamman har ont i huvudet och vill inte ta sin medicin.

Annonser